Promedicoach

Hieronder staan een aantal reacties van samenwerkingspartners en klanten die hebben deelgenomen aan supervisie of coaching.
Wilt u ook graag een reactie achterlaten?
Schrijf uw reactie dan in het groene blok onderaan de pagina.

3 reacties op “Promedicoach

  1. Emile is een rustige, prettige supervisor met goed oog voor detail en diepgang. Haalt dingen uit je naar boven die je zelf niet voor ogen had en stuurt daarbij rustig naar wat je ermee kunt doen. Erg knap. Aanrader!

  2. Ik heb als huisarts-in-opleiding eind 2014 tot begin 2015 een coachingstraject gevolgd bij Emile. Emile heeft op een prettige en professionele wijze onze groep van vier personen meegenomen door dit programma. Daarbij ben ik in staat ben geweest om eigenschappen van mijzelf te leren kennen door op gestructureerde wijze bepaalde situaties te evalueren. Emile heeft ons als groep laten kennismaken met een aantal methodes om situaties te bespreken. Als begeleider heeft Emile ons in het begin aan de hand meegenomen en later vrijgelaten om zelf te ontdekken waarom bepaalde situaties “haakten” of gevoelens van frustratie opriepen. Met treffende vragen wist Emile tot de kern van een probleem te komen. Ik kan Emile absoluut aanraden als coach!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *